onsdag 5. november 2008

Frøken SvinsensvansDet var merkelig dette med denne frøkenkåringen denne gangen. For jeg har ikke den fjerneste idé om hva de forskjellige fuglene heter, og på fuglebrettet utenfor kjøkkenvinduet mitt er det omtrent ikke annet enn kråker å se. Derfor var jeg litt i tvil om jeg i det hele tatt skulle delta.
Men så var det jo så vakkert vær i dag, og dermed tok jeg meg selv i nakken og gikk ut i dagen.
Jeg hadde ikke gått lange biten før det kom en flokk seilende og satte seg i et tre rett ved der jeg sto. "Åh, sidensvans," var det noe som sa inni hodet mitt...
Og jammen santen min hatt - det er faktisk en sidensvans. Mystisk det hele, men veldig morsomt.

3 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

jippi! - så kjekt at du er med på konkurransen :D

Også så flott bilde da! Sidesvans er temmelig eksotisk for meg, jeg så en flokk i nabolaget for noen uker siden, men de var for langt unna til at det ble noe bilde.

Wenche sa...

Så flott bilde av sidensvansen du har tatt :-)
Som Anne hadde jeg også besøk av en stor flokk med sidensvanser for ca. 14 dager siden. Tok massevis av bilder, men de var altfor langt unna til at det ble noen gode bilder.
Lykke til i konkurransen :-)

Anonym sa...

Flott bilde av frøken/herr Sidensvans. Den gnistrende blåfargen på himmelen og de røde bærene ga en deilig stemning til det som ser ut som en årvåken pipp-pipp.
Og så lærte jeg et nytt navn på en fugl. Sikkert glemt allerede i morra, men da vet jeg hvor jeg skal finne igjen svaret :-)