... er skikkelig ekkelt. Jeg hater faktisk å ta i bolledeig, eller i deig generelt, egentlig. Derfor er det meget sjelden det står nybakte boller på disken her i huset.
Det er kanskje det eneste som er positivt med det, for hvis jeg
ikke hadde syntes det var ekkelt, så hadde jeg nok disket opp med sånne godsaker altfor ofte - for jeg elsker nemlig hjemmelagde boller!
I dag har jeg tatt meg sammen, og laget to brett med skillingsboller. Lykke på en søndag :-) Ps: har du noen sånne rare fobier, du?
7 kommentarer:
Haha, så utrolig morsomt!! Jeg kan ikke fordra å stå med gjærdeig, hverken boller eller rundstykker. MEN se bloggen min, jeg har bakt rundstykker og brød i dag., hehe.
Jeg har brødbakemaskin. Jeg har funnet ut at når jeg lager deigen og hever den i maskinen så er den ikke så klissete når den er ferdig til rulling. Så det er min redning:)
Og i dag var første gang jeg prøvde den på brød, og deigen var ikke så vers å jobbe med når vi skulle lage rundstykkene og brødet.
(kremt.. 123 matpakkebrød)
Klem.
Forresten så glemte jeg å skryte av hvor gode de bollene så ut :)
Og jeg må trene som en gal og holde med hard som en planke fra topp til tå ellers er det slutt på kosen - life is hard...GO
Åhh - er det derfor du trener så mye? Du er redd jeg skal tenke på deg som en bolledeig ... ? I så tilfelle kan du bare slappe av!
Hehe, og det syntes du før de er stekt;)
Men må innrømme at ferdig resultat så mye bedre ut og smakte supert;)
Tenker vi får ta oss en bake dag en gang vi sees,.. se hvor mye gjærdeig vi kan klare å lage på en dag,(sånn for å prøve å komme over skrekken) men da syntes jeg vi skal ha med oss en flaske vin eller to ;)
Klem:)
Jeg ELSKER deig! Hver gang jeg står med deig opptil albuen tenker jeg...at dette gjør jeg for sjelden. Jeg er IKKe ironisk, altså! Men jeg baker veldig veldig sjelden.
Akeleiedamen - nå kom jeg til å tenke på konen til Jonas Wergeland i 'Forføreren', hun var jo en kløpper til å bake og sto med deig 'opptil albuen' ofte. Hvis ikke jeg husker helt feil? :-)
Legg inn en kommentar