tirsdag 1. mai 2012

Nydelig fridag, triste nyheter1. mai, fri og sove lenge. Ligge enda litt og lese på sengen til frokosten nesten rekker å bli lunsj.

Det hadde jo aldri gått hadde Mannen vært hjemme selvfølgelig, han ville ha pisket oss, både ungene og meg, ut i fine været flere timer før ;-) Men i dag var han på tokt med sin far, så da gikk det i slaraffen her hjemme, og klokken var nesten 13 før vi kom oss ut i solen.

Til alt overmål klarte jeg å få jentene mine til å rive seg løs fra vampyr-romanene de leser så intenst for tiden, og vi fikk oss en fin tur i terrenget. Det er faktisk en stund siden det har vært noe nedbør av betydning, så det var tørt og fint å gå. Og i tillegg hadde den ene grunneieren vært og lagt stein over bekken, så vi slapp å plumpe uti sånn som vi har gjort så ofte før ...


Før vi gikk ut fikk vi akkurat med oss den nesten uvirkelige nyhetsmeldingen om at svømmeren Alexander Dale Oen var omkommet på treningsleir i Arizona, USA. Det er så trist når unge, spreke og oppegående folk dør på den måten. Ingen foreldre skulle behøve å oppleve noe sånt!
Hvitveisen er til Øygardens Alexander.

Ingen kommentarer: