torsdag 26. januar 2012

Syk dag

Det kommer sigende, det begynner med en antydning til vondt i alle tennene. Med ett kjenner man at man har ører - man skal ikke kjenne at man har kroppsdeler, de skal bare være der. Dotter i ørene. Klør det ikke litt i halsen, da? Jo, det gjør det! Veldig. Åhhh - tett i nesen. Fanken! Det var bare det som manglet.

Det er helt umulig å stanse, knapt nok lindre - kjør på med c-vitaminbrusesjokk, hostesaft, nesespray, hodepinetabletter. Det er bare å glemme.

Det eneste fornuftige man kan gjøre, er å holde seg under dynen. Og der har jeg vært i dag.

Men det er ikke noen sånn der sjarmerende kose-seg-med-en-god-bok-sykdom vi snakker om her altså. Nei - her snakker vi feber og strak ut, mens man apatisk fester blikket i taket.

Men det er altså én ting jeg har vært i stand til, og det er å høre. Dermed satte jeg på meg et par øreklokker, koblet til mobilen og Spotify, og jammen fikk jeg ikke med meg hele La Traviata, med Anna Netrebko og Rolando Villazón. Fantastisk!

Siden har jeg sovet helt til nå. Har atter kommet meg på bena, fått i meg en ny dose med alle de tidligere nevnte remedier, og håper at det verste er over for denne gang, og at jeg er i stand til å gå på jobb i morgen :-)

3 kommentarer:

Mathildes Eden sa...

Stakkar nefertiti! God bedring!

Unknown sa...

Hello,
Your blog is Very useful.I Like Very Much.
Rajasthan Holiday Tours

Unknown sa...

Hi, nice blog & good post. You have beautifully maintained it, you must try Travelling to India this website which really helps to increase your traffic.

hope u have a wonderful day & awaiting for more new post. Keep Blogging!

Thanks By:-

Travelling to India
Kashmir Holiday Packages
Kerala Vacation Packages
Travel Agency in India