lørdag 21. januar 2012

Pinlig hos doktordamen

Akkurat i dag, da jeg hadde bestemt meg for å ta meg en helt utrolig fantastisk rolig hjemmehviledag ... fant lille Gullebarnet på at hun skulle snuble i trappen. Uffda!

Ringe til legevakten, få beskjed om å komme for å ta røntgen av storetåen, himmel og jord i bevegelse - ut av nattdrakten, stappe en skive i hånden på hver av oss og avgårde til by'n bar det.

Ikke noe særlig kjekt, men heller ikke så altfor gale: tåen var ikke knekt. Men neglen var det, og veldig vondt var det også, selvfølgelig. Og da doktordamen sa at hun skulle brenne hull i nevnte negl, holdt Gullebarnet på å besvime.

Som den fantastiske mor man jo er, satte man seg bak frøkenen for å trøste, og for å få henne til å tenke på noe annet enn nålen som akkurat da var i ferd med å varmes opp til å bli et torturinstrument historien aldri har sett maken til.

"Hva fikk du til middag i går," spurte jeg for å distrahere henne skikkelig. "Ehm, taco," kom det forskremt, uten at hun klarte å ta øynene fra nålen foran seg.
"Hva fikk du til middag i forgårs, da?" fortsatte jeg. "Hamburger ... "

Det var da doktordamen løftet blikket fra den vonde tåen og så på meg med DET blikket. "Hehe - ikke si hva du fikk på onsdag, er du snill, vennen!"

Doktoren spiddet neglen med den glødende nålen, og aldri har hun vel opplevd noen skrike så høyt og så lenge, som Gullebarnet gjorde da! Til pass til henne - håper det hjemsøker henne i drømme. Se på meg med DET blikket, bare på grunn av noen dumme middager ... Hrmf!! ;-)

God helg!!

7 kommentarer:

Ellea sa...

Dumme, dumme doktordamen:(

Linnemi sa...

Det sa hun bare fordi hun hadde lekt husmor denne uken. ;)
Trøsteklem til Gullebarnet for legetortur. Huff.

hildeG sa...

det var ikke meg, altså...
(pleier å bruke binders, og ikke nål til det der - det gjør ikke vondt.) Stakkars gullebarnet. Det blir nok snart bedre, får vi håpe.

TurboLotte sa...

Teit dame. Sikkert dårlig samvittighet selv fordi hun ikke har tid til å lage middag selv.. så det så.
Dakar gullebarnet!

Britt Åse sa...

Går for Lottes versjon her. Det var sikkert et sånt "been there, done that"-blikk, egentlig :lol:

nefertiti sa...

Ja, jeg tror faktisk at doktordamen kjente seg igjen - hun var i den rette alderen :-)

Du har rett, Hilde - det var en binders hun brukte, og smerten gikk fort over.

RandiA sa...

Fint, lite innlegg fra dagliglivet det der....