tirsdag 13. september 2011

Mannen trapper opp

Vi hadde en gang i tiden en hagearkitektstudent på besøk. Det var i forbindelse med at vi skulle bygge om hus og hage og alt sammen. Det var før vi skjønte at hage 'er noe man holder på med'.

I alle fall, studenten laget en fantastisk flott plan til oss: nydelig målt og tegnet opp, forslag til busker og trær, en liten rislebekk - og i det hele tatt! Flott, sa vi vi til hverandre, Mannen og jeg, da holder vi oss konsekvent til planen ...

Og så gjorde vi alt annet enn akkurat det :-)

Her er et av prosjektene som aldri har stått tegnet inn på noen plan. Flott, ikke sant?! Mannen har leitet opp og hentet all stein selv. Her i nærområdet har det vært en enorm utbygging de siste årene, og da kommer det godt med å kjenne en entrepreneur som sier: Forsyn deg! etterhvert som han sprengte.

Mannen hadde ingen erfaring da han satte i gang, så jeg trodde helt sikkert at han tok seg vann over hodet når han forklarte hva han hadde tenkt å gjøre. Men se nå - det er jo fantastisk!

Kan du ikke se det for deg? Hvordan jeg sitter der, tilbakelent, med ettermiddagssolen i ansiktet, en bok i hånden og et glass vin innen rekkevidde?

Tusen takk, Mann, jeg elsker trappen i hagen!

Dette innlegget har jeg skrevet i anledning Moseplassens konkurranseutlysning: Byggverk i hagen!

7 kommentarer:

Stein sa...

Kjempeflott trapp! Jeg er alltid litt misunnelig på folk med stein i- eller nær hagen. Selv må jeg se langt etter det i min egen hage. Men da er det jo ekstra flott å se noen som faktisk vet å verdsette dette fantastiske byggematerialet- og som kan benytte det på en så fin måte som dere har gjort. Lykke til med konkurransen¨til Moseplassen!

hildeg sa...

Kjempeflott trapp. Håper du elsker mannen like høyt som trappa ;-)

Anne (Moseplassen) sa...

Nææ, så fin den var!
Blir jo ekstra imponert over at det er bygget utelukkende på sanket stein. Flott trapp, og flott terrasering av hagen :)

Akeleiedamen sa...

fantastisk! Min mann elsker å jobbe med heller. Har lagt to plasser i vår hage, men dette tar jo helt av. Gratulerer;))

Ingvild sa...

Kjempefin! Kunne også trenge en slik, en....trapp og mann....:).

November- symra sa...

Missunnelig igjen, skulle gjerne hatt den trappa. "Flinke husbond"

Berit sa...

Visst kan jeg se deg for meg. En sommerettermiddag, når sola har varma opp steinen. Mmm! Steinbra!