fredag 3. desember 2010

(Morgen)dagens outfit

Jeg har merket meg at mange av disse unge jentene som blogger, driver med noe som heter dagens outfit. Det skal jeg aldri begynne med - vær ikke redd! Klær har liksom aldri vært min greie ... Det er ikke for ingenting at jeg ble kalt husflidsindianer og freaker i min ungdom.

Men litt har jeg kommet meg. Faktisk har jeg byttet ut dongeribuksene og naglebeltet, som jeg - til min kjære mors store fortvilelse - insisterte på å ha på meg på juletrefesten da jeg var tolv, med kjole, når jeg nå skal på julebord.

Jeg ikke bare foretrekker å ha på meg kjole, forresten, jeg drømmer om å iføre meg de lekreste kreasjoner. Se bare hva jeg fant på nettet hin dagen, da jeg hadde litt tid å slå ihjel:

OK - den Marilyn Monroe-saken var kanskje litt i overkant, men de andre, da! *dream*

Årets julebord går forresten av stabelen allerede i morgen, og vet du hva? Jeg skal ha på meg en kjole som går disse en høy gang. Og jeg gleder meg helt vilt!!

PS: julekalender-lp'en kommer senere i kveld :-)

7 kommentarer:

Mokki sa...

Å hvor fant du den lekkerheten nede til venstre?

nefertiti sa...

Beklager, jeg husker ikke. Jeg satt som sagt å surfet i hytt og pine, men jeg tror jeg skrev 'black dress' i søkeboksen. Sant den er nydelig? Tenk om man kunne fått tak i en sånn en!

TurboLotte sa...

Åh den Marilykjolen var jo dritlekker da.

nefertiti sa...

Absolutt lekker. Men når skal vi kunne bruke noe sånt, da? *sukk*

vimsa:) sa...

Er det noen som hadde passet en slik marilynkjole så er det du! du hadde blitt så fantastisk i den.. mange anledninger...bare å lage de;)

julebord, mest sannsynlig 2,-siden du har mann;)-julekvelden,-du kan hvis du vil-
nyttårsaften :D -bare fordi det er nyttår og fordi i år er det en spesiell anledning-

eller rett og slett en dag du er i dårlig humør, deppa og alt er galt. hiv på deg kjolen, spill en gammel LP, ta 3 glass vin og dans, le av deg selv og kos deg mens du gjør noe av det rareste du har gjort ;) hihi.

klem

nefertiti sa...

Vimsa, vennligst kom hit med det samme. Jeg vil klemme deg!! :-)

Britt Åse sa...

Jeg er sikker på at begge de to nederste ville være alvorlig flotte på deg. Jepp, det tror jeg. Enig med Vimsa,ser jeg :D