torsdag 2. desember 2010

Adventskalender - 2

Minste gullebarnet har valgt seg et tall - 5. Og det går opp for meg at platesamlingen umulig kan ha fått stå i fred ... Fleetwood Mac som lp nr to, og nå Frank Sinatra som nummer fem?? Jeg som alltid skryter av at både plater, cd-er og bøker står i alfabetisk rekkefølge har nå fått et forklaringsproblem.
Nok om det :-D
Denne platen, Frank Sinatra 'His greatest hits', kjøpte jeg i november 1990, datoen har jeg notert inni coveret.Og hva sier årstallet 1990 oss? Karaoke, ikke sant?! Min mann har aldri (sorry, men sånn er det bare)vært noe særlig til å synge, men den gang da var det det vi gjorde: vi gikk på Zacchen i Bergen og sang karaoke - jeg bare så på, vel og merke, og lo. Min mann sang aldri før han var kommet litt ned i glasset, og han sang alltid 'New York, New York'.

Jeg må jo ha vært fryktelig forelsket når jeg til og med har gått til det skritt å kjøpe en plate som denne. Ikke noe vondt om Frank Sinatra, altså, men *hrmf* snakk om sviskekompott ...

4 kommentarer:

vimsa:) sa...

Hei tante ;))

det er lett å bli forelsket i en som synger den sangen, bra eller dårlig;)

husker da jeg og sissel var med på nattåpent i Bergen da jeg var 11-12 år.. da ble vi dødsforelska i en som sang den sangen på utsiden av et kjøpesenter. tror det var noe karaoke konkurranse eller noe. Hehe, vi husker han enda, rart.. etter alle de gutta vi var forelska i i løpet av en sommer i Bergen ;)

syntes de var en artig måte å ha kalender på:) Flinke du <3

glad i deg.klem

nefertiti sa...

Nææ - så koselig, vennen :-)

Ja, tidlig på nittitallet var vi visst inne i en liten periode der Nu Jokke, Nu Jokke var kult ...

Tror dere hadde det litt kjekt den sommeren. Akkurat slik jeg hadde det den sommeren jeg var 12 og var i KrSand!

Mathildes Eden sa...

Familiehemmeligheter? Sviskesangere i familien på Utsikten ?
Litt rystende å få vite det...

Eirin sa...

Mye bra låter på denne plata faktisk, men til tross for at jeg er en evegreen og sviskelåtlover, har jeg aldri vært storfan av Frank! Så fin blogg du har. Leser videre, jeg...