onsdag 1. desember 2010

Adventskalender - 1


OK - jeg har tenkt og tenkt: skal jeg ha adventskalender, eller skal jeg ikke ... det legger jo et visst press på meg, ikke sant? Når man først har begynt, så må man liksom holde det gående.

Mens jeg vandret rundt i heimen og ventet på at en god idé, eller tjuefire gode idéer, skulle ramle ned i hodet på meg, skimtet jeg platesamlingen min borte i en mørk (og støvete) krok.

Det går år og dag mellom hver gang jeg blar i den og spiller de gamle platene mine, som ble anskaffet i perioden fra jeg var tretten til jeg var tjueto år (jeg var tjueto da jeg kjøpte meg cd-spiller).

Så da blir det sånn: Et av gullebarna får velge seg et tall mellom 1 og 100 (ca, som er det antallet lp'er jeg har), og så teller jeg meg frem til hvilken vi skal kikke nærmere på. OK? I dag var tallet to, og jeg teller meg frem til lp nr 2. Enkelt :-)I dag - 1. desember - skal vi kikke nærmere på lp-en 'Rumours' av Fleetwood Mac.En plate, og en gruppe, jeg vet ingenting om. Jeg vet ikke hvor jeg har fått platen fra, heller. Jeg har ikke kjøpt den, kanskje jeg har stjålet den av storesøster eller storebror? Det må vi finne ut av.

I alle fall - platen kom ut i 1977, da var jeg åtte år. Stevie Nicks (vokal) er det eneste navnet jeg kjenner til av de som står oppført på coveret.

Når jeg hører gjennom låtene, kjenner jeg jo igjen flere, men 'Dreams', 'Songbird' og 'Oh Daddy' er de jeg husker at jeg lyttet mest til.

Hva gjelder coveret, må jeg innrømme at dingeldangelet mellom bena på Mick Fleetwood alltid har fått meg til å trekke på smilebåndet :-)

6 kommentarer:

Lineca sa...

Haha ja det var litt av et dingeldangel LOL=)

Linnemi sa...

En veldig god idé !! :)

RandiA sa...

Nydelig blogg du har Nefertiti!

Mathildes Eden sa...

Kjempegøy med adventskalender!
Ble egentlig kjempenyskjerrig på det mye omtalte dingeldangelet. Jeg ser altså ingenting!!! Jeg har også lyst å se....:-(
Dingeldangel.
Er blitt halvblind i det siste...

RandiA sa...

Tror ikke jeg kan særlig av det der jeg...men titter inn likevel, for det er så stilrent og harmonisk i din blogg Nefertiti...

nefertiti sa...

MiS: ser du ikke det på fremsiden av coveret, da? Han har to sånne dusker som henger ned mellom bena ... :-)

Takk, Randi! Nå ble jeg glad :-)