tirsdag 23. oktober 2012

Så vakkert, og så fortjent

Det gikk litt fort i svingene, da Minstejenten og jeg bestilte billetter til Svanesjøen, den satelittoverførte  forestillingen fra Bolshoi-balletten i Moskva.

Det resulterte i at min eldste datters fjortis-dag, måtte gjøres unna tidlig på dagen, og det kjentes ut som, i høyt tempo ...

Huset sto på hodet fra tidlig søndags morgen og til klokken ble 13. Det ble ryddet, vasket, dekket bord og båret stoler; bakt kake, kokt supper (ja, i flertall), brettet servietter og, og , og ...

... gjestene ramlet inn dørene presis som alltid, og så sang vi, spiste, pakket opp presanger, hadde litt sånn intern-familie-humor-program og så stakk vi rett og slett av, Minstejenten og jeg, for å gå på kinoballett.

Balletten var, for å si det enkelt, en helt vidunderlig vakker opplevelse! Musikken, kostymene, tåspissene. Også selve dansen, da! At det virkelig er mulig å bevege seg så grasiøst er nesten helt ubegripelig. En stor fryd var det å sitte og se på, og bare forsvinne inn i Tsjaikovskijs musikalske historie om Siegfried og Odette.

Dette skal vi gjøre igjen - fordi vi fortjener det ;-)

Ingen kommentarer: