onsdag 28. september 2011

Høst i fjellet

Jeg hadde egentlig ikke trodd at jeg skulle få tid til å gå i fjellet nå i høst. Det er virkelig hektiske dager med alt ungene skal være med på og følges opp på, så noen høsttur sto ikke på plakaten.

Men så tikket det plutselig inn en mail, hvor korpset til Gullebarnet kunne informere om at seminarhelgen skulle tilbringes på Mjølfjell.

O lykke! Jeg meldte meg sporenstreks som reisefølge, og til min store glede oppdaget jeg da at de lange spilleøktene gjorde at jeg kunne lange ut i fjellheimen.

Så lørdag morgen, etter at de unge håpefulle hadde fått i seg frokosten og var vel plassert i ring rundt dirigenten, stakk jeg avgårde sammen med en av de andre mødrene.

Et utmerket følge om jeg må få si det. Damen, som jeg ikke kjente så godt fra før, viste seg å være både hageentusiast (til og med hagEgal) og ihuga ungdomsarbeider. Vi hadde veeeldig mye å prate om. Jeg kan jo nå når jeg først har brakt det på bane, bare si at jeg syns det er utrolig bra det arbeidet MOT-folkene gjør, og det var veldig interessant å høre hvordan de går frem for å møte ungdommen.

Så da fikk kjerringen seg en tur ut i høsten allikevel. 12 km gikk vi, både lørdagen og søndagen! Og det var ingenting å si på tempoet, heller - dette ble nesten som trening å regne.

Vi gikk altså langs vegen det siste stykke av Rallarvegen, og jeg må bare få legge til sånn på tampen her, at jeg faktisk ble fristet til å sykle Rallarvegen - enda jeg ikke liker så godt å sykle. Kanskje vi skal gjøre det til neste år ...

GOD HØST!!

2 kommentarer:

Mathildes Eden sa...

Det ser ut som damene vandret i vakkert landskap! Nydelige farger!

benedicte sa...

Nydelige farger. Høsten er så fin.