onsdag 31. august 2011

Jeg gir opp!

Ja, det gjør jeg virkelig. Siden jeg syns boken var litt treg å komme i gang med, bestemte jeg meg for at jeg i alle fall skulle gi den en sjanse. Boken er på 900 sider, eller no' sånt, og jeg sa til meg selv at 300 sider måtte jeg lese før jeg kunne få lov til å gi meg på den.

Men, jeg orker ikke! Etter min oppfatning, så er dette bare oppramsing av navn på folk og steder og ikke minst esler, ispedd en hel masse drap og tortur.

Det var sikkert slik det var den gangen for hundrevis av år siden, men jeg kjenner at jeg ikke klarer å fordøye det. Og ikke bare har jeg bestemt meg for å avslutte denne boken, jeg har også bestemt meg for å avslutte enhver bok jeg siden måtte komme over som har så mye vold i seg. Nemlig!

3 kommentarer:

Geir Isaxen sa...

"oppramsing av navn på folk og steder og ikke minst esler, ispedd en hel masse drap og tortur." Hehe, det hørtes ikke det minste festlig ut.
Nei, les heller 'Døde, hvite menn' av Johan Hakelius, du! Da garanterer jeg en artig leseropplevelse.

Ellea sa...

Jeg har stadig stått og vurdert om jeg skal kjøpe den, men har utsatt det fordi den er så tung å holde når jeg leser på sengen (litt av en grunn du;) Takk for at du har gjort valget lett for meg. Den skal så stå i hylla i butikken......

Herdis sa...

Høres ut som ei ekkel bok. Den skal eg i alle fall ikkje lese, tenker at det finst tusenvis av gode bøker i verda eg ikkje har lese, og da velger eg heller ei av dei:-)