torsdag 2. juni 2011

Litt lett

Jeg må snakke litt mer trening, når jeg først er igang. Jeg prøver å huske litt tilbake, og mener at jeg på sensommeren/høsten tok treningen opp igjen for alvor. Da begynte jeg med styrketrening og gåing i oppoverbakke på tredemøllen. Fremover mot mars begynte jeg å føle meg atskillig sprekere, og i mye bedre form.

I mars begynte jeg å trene intervalltrening. Jeg løp på tredemølle og på banen. Til å begynne med løp jeg fire minutter og gikk fire, etterhvert begynte jeg å løpe fire og hvile tre. Slik holder jeg på fortsatt, men jeg har økt farten fra åtte til ti. Er det ikke bra?!

I dag dro jeg mannen med meg bort på banen, for å få ham til å hjelpe meg med TESTEN.

Coopertesten - den som forteller deg nøyaktig hva ståa faktisk er. Løp så langt du klarer på 12 minutter, og jeg skal si deg hvor sprek du er ...

Jeg var veldig dårlig, men nå, ni måneder etter at jeg kom i sving, er jeg blitt god. Jeg befinner meg ikke lenger på nivå én, jeg befinner meg på nivå fire - av fem (på skalaen for voksne kvinner).

Jeg syns det er kult! Man kan kanskje si at ni måneder er lang tid, men å komme i form er ikke noe som kommer av seg selv over natten, og å kvitte seg med kilo man har brukt ti år på å pådra seg, er ikke noe man kan kvitte seg med igjen på to uker. Sånn er det bare!! Man må nødvendigvis bruke mer kalorier enn man tar inn. Det er eneste måten.

Det er kjempevanskelig, men litt lett også!! Nå - endelig - syns jeg det er blitt gøy å trene :-D Hiv deg rundt og prøv, du også ;-)

By the way - jeg løp 2080 m på 12 minutter.

4 kommentarer:

solfrid sa...

Jeg har så småt begynt med intervallrening. Det er gøy!

Flinka!

solfrid sa...

*så smått*

vimsa:) sa...

Så flink du er!! skal hente motivasjon fra deg til høstn igjen ;) hehe, nå er det sommer!!
GLEDER MEG TIL Å SE DEG I AUGUST!!! <3

nefertiti sa...

Solfrid: Ja, det er gøy! For det er noe som er gjort på en halvtime, samtidig som det er utrolig effektivt.
Loise: Du behøver ikke vente til høsten ;-)
Gleder meg til å se deg og dine også!