lørdag 22. januar 2011

Litt av ditt og litt av datt

Det blir mindre tid til blogging for tiden, kjenner jeg. Jeg har fått meg ny jobb, og holder på å innarbeide nye rutiner. Problemet er egentlig ikke at jeg ikke har tid til å skrive, heller at jeg er for trøtt ... Jeg, som er et skikkelig B-menneske, har klart å pådrive meg en jobb som tilsier at jeg må opp kl. halv fem (les: før fanden har fått skoene på seg) flere ganger i uken.

Da blir det sånn at, når jeg kommer hjem i 15:30-tiden, så slenger jeg på noe middag, før jeg går rundt som en zombie til jeg atter, lykkelig, kan stupe til køys.

Men nå er det jo helg, og i går etter jobb fikk vi unna det grøvste av husarbeid. Deretter kunne vi sige ned i sofakroken med et glass rødvin i den ene hånden og fjernkontrollen i den andre. Tv-kvelden bød ikke på så mye, men før vi sovnet fikk vi med oss at niese, som deltok i Det Store Korslaget på TV2, sammen med Torhild Sivertsen, røk ut - det var dumt!

Men før Korslaget - tror jeg, var det i pausen, kanskje? - så jeg slutten på et program på NRK med Anne Kat Hærland og Dagfinn Lyngbø. Det var helt på slutten av programmet, som sagt, og jeg tror det handlet om forfengelighet. I alle fall, så sier Lyngbø, noe sånt som at:

- Tenk om vi menn hadde hatt en mulighet, sånn som de der froskene, for eksempel, som blåser seg opp under haken når de ser en fin dame(frosk), til å vise hva vi virkelig føler for dem ...

Og så følger Anne Kat opp med å si, noe sånt som at:

- Ja, for da hadde det ikke vært så stress for oss damene, heller. Vi hadde sluppet å gå rundt å lure på hva han syns om oss ...

Men, da lurer jeg ... har ikke menn en sånn mulighet, da? Blåser opp er kanskje ikke det riktige ordet, men noe i den gaten i alle fall ... ? At menn, eller samfunnet sånn generelt, mener det er greit at de skjuler sin begeistring, er jo en helt annen sak :-)

5 kommentarer:

Britt Åse sa...

*fniiiis* !

RandiA sa...

Gratulerer med ny jobb, Nefertiti...og herlig bilde du har på topp her!

vimsa:) sa...

Haha;)

lurer nå veldig på hvilken grøsser R har lurt deg til å se;)

Linnemi sa...

Jeg sier som Britt Åse: *fniiiis* ! :))

Hellig Lykke sa...

hehe... jeg har lest deg høyt her hjemme i dag.
Og vi er både enige og syns det var en knakende god betraktning fra din side.
:-)
God søndag