fredag 31. desember 2010

Nyttårsaften og bryllup

Nå er det blitt sent på natt, og jeg har en lang dag bak meg. Jeg har, sammen med familien min, jobbet på spreng for å gjøre klart til den store begivenheten i kveld; Mamma og kjæresten skal gifte seg!

Vielsen skal foregå i bedehuset her vi bor, og etterpå skal hele forsamlingen på 36 personer hjem til oss for å feire det lykkelige paret.

Er det ikke flott å tenke på at kjærligheten, og den rette, kan dukke opp sent i livet, at man faktisk kan være fylt 73 år og fortsatt ha lyst og mulighet til å gifte seg med den man er glad i?

Livet byr jo, som vi alle vet, på overraskelser av både det gode og det dårlige slaget, men håpet om kjærlighet og lykke kan ingen ta fra oss. Og hvis man er positiv og åpen til sinns, så gjør man det så mye enklere for seg selv som egen lykkes smed.

Og hvis det er noen som fortjener en sjanse nummer to, så er det Mamma! Jeg kjenner ingen andre som er så flink til å ta ansvar for både sin egen og andres lykke. Hun er et unikum av en dame, hun er limet i familien og hun er bare FLOTT!


Vi har ommøblert hele huset, og fått plass til en 'hestesko' i stuen, som skal gi plass til alle sammen, både store og små. Vi har samlet sammen glass og bestikk, kopper og tallerkener, sausenebber og skåler litt her og litt der og fått til et flott bord. Jeg skal ta noen nye bilder i morgen også, når lysene er tent og blomstene er kommet på.

Det blir veldig stas, alt sammen. Ønske oss lykke til!! :-)

7 kommentarer:

Tullik sa...

Dette må jo bare glede eit romantisk 46 år gamalt hjarte. Til lukke med dagen. Ynskjer dykk ei fin feiring.

Alt godt sa...

For ein som berre er ørlite yngre enn Tullik, og som også nyleg har funne den store kjærleiken, så varmar dette hjarta. Gratuler henne frå meg!

molly sa...

Det ante meg at det var mamsen - sååååå herlig! gratulerer til mamma og brudgom, og resten av familien - ha en fortreffelig dag, aften og start på det nye året :-)

smashing table my friend - men det skulle jo bare mangle med kremen av servitører og kelnere i familien ;-)

Hellig Lykke sa...

ÅÅ så koselig. Ja, min mor er gift for 3 gang, det er viktig å tro på lykke og kjærlighet. :-)

Så fint bilde du har fått i headeren din.
Sjarmerende :-)

hildeg sa...

Kjempekoselig! Lykke til med festen, det blir stas :-) Kjærligheten kan man nok finne når som helst i livet.

Akeleiedamen sa...

alt godt! spennende og fantastisk!

Monsei sa...

Åhhh...dette var GODE nyheter!!! Og for et flott innlegg! Gleder meg til å se flere bilder og høre mer.
Gratulerer så masse til brudeparet!!
Og GODT NYTTÅR til dere alle!!