onsdag 8. desember 2010

Adventskalender - 8

Lp nr 93 - The best of ... Uriah Heep. Den digger vi! Skikkelig festmusikk.

Jeg kjøpte den i 1984, og på den tiden var jeg vel, sammen med en venninne, akkurat begynt å vanke sammen med noen skikkelig tøffe motorsykkelgutter fra by'n. Jeg husker at Mamma alltid trøstet seg med at "de må jobbe for å skaffe penger til bensin, og de må holde seg edru for å kunne kjøre" - og det hadde hun jo rett i.

Så, dette er festmusikk fra den gang da, som fortsatt funker. Nå er det lenge mellom de elleville festene, men Uriah Heep får husevasken til å gå som en lek for en kjerring som har passert de førti
...Jeg syns det er morsomt å se denne videoen; den har litt dårlig lyd, men den får meg til å tenke tilbake til jeg var enda mindre - 7-8 år gammel, noe sånt - da var min bror helt up to date med el-gitar, platåsko, skjorter med blonde i halsen og vide ermer. Og langt hår og skjegg, selvsagt. Det var tider! Min lillesøster og jeg var helt henrykt når han kom hjem fra London i dette utstyret. Den kuleste broren ever :-)

3 kommentarer:

vimsa:) sa...

Skulle virkelig ønske jeg hadde sett han på den tia.. :)
Men med skinnjakke, alpelue og null hår er han fortsatt en kul pappa hvertfall;) hehe. Det er gøy å lese historier om dere:)

morsom og orginal julekalender må jeg si:)

klem

nefertiti sa...

Enig - han er kul uansett!!

Mathildes Eden sa...

Fikk plutselig et rocka bilde av deg med støvkosten:-)