søndag 12. desember 2010

Adventskalender - 12

I dag har jeg sittet og siklet over kokebøkene mine - i jakten på en andemiddag jeg, med mine begrensede kjøkkenferdigheter, kan driste meg til å prøve. Jeg elsker and, og spiser det alltid når jeg er på restaurant og det fins på menyen. Nå har jeg lyst til å lære meg å lage det selv. Derfor kommer adventskalenderen så sent i dag - jeg har hatt viktigere ting fore :-)

Dagens lp er BoneyM., Take the Heat off Me. Jeg husker meget godt når jeg fikk den. Jeg tror jeg var 8 eller 9 år gammel, og jeg fikk den av min mor sin fetter. Han hadde fire lp-er, som min kusine og jeg fikk. Vi delte dem mellom oss, slik at vi fikk hver vår BoneyM-plate og hver vår Frem fra glemselen-plate. Musikalske ytterligheter, der altså ;-)

Jeg har aldri hatt noe spesielt forhold til BoneyM utover dette, kanskje bortsett fra at musikken deres er gøy å danse etter.

'Daddy Cool' og 'Sunny', er de sporene jeg liker best på denne platen.

3 kommentarer:

Mathildes Eden sa...

Mye herlig dansemusikk her! Og anden du.
Putt en appelsin inni sammen med et par rosmarinkvaster og et par hvitløkfedd. Masser` den inn med salt, pepper, appesinsaft og litt god olivenolje. Stek først på 250 grader i 10 min midt i ovnen. Deretter langsteking på 120 grader til den oppnår rett temperatur.... Serveres med rosmarinpoteter og saus med base av kraft. Sil av det meste av fettet. Heftig fettbombe denne fuglen. Lykke til

Mathildes Eden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
nefertiti sa...

Vi kan jo lage den sammen en dag, hadde ikke det vært kjekt?