torsdag 7. oktober 2010

Jmfr innlegget under ...

Jeg må si jeg lo godt da jeg leste denne listen (på denne siden) i dag morges. Den passet utrolig bra til humøret som i disse dager herjer med meg ;-)
Jeg innrømmer at jeg faktisk ikke bare lo godt - jeg lo RÅTT!!
Eeehhh, når det er sagt, så må jeg nesten røpe at min mann og jeg hadde bryllupsdag i går. At jeg glemte det, er én ting, men at han glemte det, det er noe helt annet!
Men, det er OK (se pkt 6 i listen under). Det kan faktisk gjøres godt igjen ved å følge denne lenken og ta action derifra.

1: "Greit"
Dette er ordet kvinner bruker for å avslutte en krangel der de har rett og du helt klart bare bør holde munn.

2: "Fem minutter"
Hvis hun kler på seg betyr dette en halv time. Fem minutter er fem minutter kun når du har fått lov til å se fem minutter til av Rosenborg – Brann kampen før du skal hjelpe til med husrengjøring.

3: "Ingenting"
Dette er når det er stille før stormen. Dette betyr garantert noe, og du bør helt klart være på alerten. Diskusjoner som starter med ”Ingenting” ender svært ofte opp med ”Greit” se #1.

4: "Bare gjør det"
Dette er en utfordring, ikke en tillatelse. For Guds skyld, Ikke gjør det!

5: Høyt sukk
Dette er faktisk ikke et ord. Men det fungerer som et ikke verbalt utsagn, svært ofte misforstått av menn. Sukket betyr rett og slett at hun synes du er en idiot og hun undrer på hvorfor hun sløser bort tiden sin med å krangle med deg om ingenting.(For defininisjon av ingenting se #3.)

6: "Det er OK"
Dette er noe av det farligste en kvinne noensinne kan si til en mann. ”Det er ok” betyr rett og slett at hun vil tenke vel og lenge på når og hvordan du skal betale for feilen din.

7: "Takk"
Hvis en kvinne takker deg, ikke spør hvorfor, ikke besvim. Bare si vel bekomme, og gå derfra. Unntaket her er hvis hun sier "Tuusen takk", det er ren sarkasme. Og egentlig takker hun deg ikke i det hele tatt. Her er det SVÆRT viktig å ikke si ”vel bekomme” For da kommer ”samme det”.

8: "Samme det"
Er den kvinnes måte å si F**k deg.

9: "Ikke bry deg om det, jeg fikser det"
Dette er også et farlig utsagn, som betyr at det er noe en kvinne har spurt en mann om mange ganger, men nå fikser det selv. Dette vil senere resultere i at mannen sier ”Er det noe galt” For kvinnens respons se #3.

1 kommentar:

Linnemi sa...

Den listen er helt ubetalelig. Og veldig gjenkjennelig! :D