søndag 10. oktober 2010

Fine høstdager


Dette er begynnelsen på høstferien her hos oss. I alle fall for barnas vedkommende. Vi voksne må jo på jobb, i alle fall størstedelen av uken.

Men helg er helg, høstferie eller ei. Og på lørdag var jeg på hjortejakt!

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å være med på det der. Jeg mener, jeg skjønner jo at hjortekjøttet jeg spiser med god apetitt ikke kommer fra kjøttdisken på butikken, og jeg forstår at hjortebestanden må holdes nede slik at det er nok mat til dyrene om vinteren og alt det der, men ... jeg hadde altså ikke tenkt at jakt var noe jeg skulle være med på.
Jeg må allikevel innrømme at jeg syns det var kjekt, og spennende. Jegergutta inviterte med sine respektive koner og ungeflokker til fjells, været var helt fantastisk og jakten var vellykket; vi kom hjem igjen med en kolle og en kalv.


Og så ble det søndag, og været var fortsatt aldeles fantastisk nydelig. Og vi måtte ut i luften!
Det ble til at vi tok med oss middagen og gikk i kanoene. Først padlet vi litt rundt og kjente på høsten, kikket etter sjøstjerner og ble varm i kroppen. Etterpå la vi til på en øde øy, nesten bare et lite skjær for å være helt ærlig. Mannen tente bål, kokte kaffe, dekket opp med duk og servietter og serverte oss jentene pasta bolognese.

En flott helg, både på fjellet og ved sjøen :-)

1 kommentar:

GundaM sa...

heia der,om du vil kan du ta med kommentarene også i den bloggboka ;) Du bestemmer egentlig alt selv og kjempeenkelt!