tirsdag 4. mai 2010

Jeg skulle ønske


...jeg hadde en hjemmeværende husmor.

En som tok i mot ungene med et smil om munnen når de kom hjem fra skolen, en som laget middag med den ene hånden samtidig som hun strøk duker og slo sammen en bolledeig med den andre.
Tenk å ha en hjemmeværende husmor som tørket støv, handlet, ryddet vekk vinterklærne og spurte mannen elskverdig om han ville legge skiene på hyllen nå som lammene løp rundt på den saftiggrønne marken.
En hjemmeværende husmor som vasket gulvet og polerte vinduene. En som gjorde det med et smil om munnen. Og som lovte varme muffins til kvelds.Det hadde vært noe....
Da kunne jeg ha lest, gått tur i det fine været, puslet litt i hagen. Tatt mann og barn med på kino. Fått trent daukjøttet. Sånne ting.

I mitt neste liv, kanskje. Enn så lenge får jeg vel lette på rumpa og se å få gjort noe fornuftig.

Fin dag ønskes alle :-)

5 kommentarer:

Røsslyng sa...

Virkligheten er nok en helt annen, ihvertfall her hvor husarbeid må seile sin egen sjø i sommerhalvåret og stryking utelukkende foregår til 17-mai og jul. Ja, ikke det at jeg skal skryte på meg å gjøre så mye husarbeid vinterhalvåret heller...
Det viktigste synes ihvertfall jeg er å leve og trives i hverdagen og få den til å gå noenlunde rundt,
men det er jo også lov å ha drømmer og ambisjoner...

TITAN sa...

JA - der sa du det gitt. Det ønsker jeg meg også en som kan bake boller og brød - gjerne noen flotte spelt utgaver med litt sitrus i. En som spretter opp og lager frukost i helgene som smiler og ler mens de herligeste dufter brer seg i heimen.

Vi får høre med Man(n)power - kanskje de kan sende en hårete bamse som tar oppdraget? Spør vi etter en tradisjonell husmor får vi Anniken Huitogpinefelt, Ottar, Audun Lysefjotten og 2 445 556 damer og 1 987 234 menn på nakken! Da får det heller være litt støv i krokene!

Akeleiedamen sa...

her var det fint å være:) Jeg fant deg hos Knirk! Her kommer jeg til å stikke innom rett som det er.

nefertiti sa...

Så koselig :-) Du er hjertelig velkommen!

Janke sa...

Dette var en veldig hyggelig blogg!! Skjønner ikke at jeg ikke har funnet deg før.