onsdag 17. mars 2010

Noen ganger

Givenchy - Eaudemoiselle

Eller, av og til, når regningene har hopet seg opp, bilen har vært på eu-kontroll (og fått lapp med seg hjem til mor), datamaskinen har takket for seg, oppussingsprosjektet har tatt litt av og man bare har lyst til å bruke de siste grunkene på en billett out of here, så...

...er det godt å kunne gå inn i et parfymeri, bli møtt av en fin, smilende dame som bare kaster ett blikk på deg, før hun tripper bort til glasshyllene sine og finner frem en flaske med deilig, deilig akkurat presis riktig duft.

Jeg kjente, da jeg gikk ut igjen derfra, at smilet var vendt tilbake på leppene - jeg hadde ikke flasken med meg, men duften på håndleddet - og jeg nøt, nøt, nøt!

Noen ganger skal det ikke så mye til. Neste gang jeg går inn til den damen skal jeg sørge for å få flasken med meg før jeg går igjen. Den er herved ført opp på ønskelisten :-)

6 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Nå har jeg kost meg med bloggen din. Og det var virkelig trivelig. Her var det variert stoff og lettskrevne ord. Lykke til videre med bloggingen!
PS. Håper stemorsblomstene dine spirer.
Ha en fin dag=)

Jonna sa...

Mmmm,ja- funker det :)
Lekker flaske, oser av 60-talls Hollywoodglamour.
Håper humøret fremdeles holder seg på plussiden!

Berit sa...

Herlig! Å bli møtt av en som er serviceinnstilt og kan sine ting, som dessuten ser deg og forstår hva du er ute etter, det er gull i hverdagen!

Mathildes Eden sa...

Noen ganger trenger en bare å bli sett! For akkurat det en er..
Nemlig på jakt etter en ny duft!

En duft som gjør deg glad, som får dine sanser til å våkne og som er SÅ deg!

Takk og pris for at det av og til dukker opp personer som faktisk er interessert i kundene sine. Og takk til vidunderlige parfymemakere!

nefertiti sa...

...og i dag måtte jeg inn og få en ny dusj på håndleddet. Addicted, allerede.

Lineca sa...

Tvi tivi! Jeg lukta i allefall veldig godt leenge etter den shoppeturen vår. hihi=)