fredag 26. februar 2010

Nytt soverom


Vi har i løpet av uken underholdt oss med å skulle velge ut tapet, maling, gulv, lister etc, etc. Det har vært underholdning på godt og vondt, for å si det på den måten. Jeg for min del kan ikke fatte at det skal være nødvendig for en mann og blande seg opp i hvilken farge det er på veggene på soverommet, i det hele tatt. Han fikk jo velge farge både på bilen og på husveggene utenpå... ;-)

Men nå har vi i alle fall kommet til det punktet at tapetet er bestilt - det skal bruke tre uker på turen fra England og ut hit på Sotra, forstå det den som kan - og vi kom fra det uten skrammer, både jeg og mannen.
Damen i butikken var ytterst hjelpsom med å finne de riktige fargenyansene til malingen som skal matche tapetet. Takk til henne! Jeg var totalt forvirret etter at ikke bare mannen, men også nabokjerringen, svigermor og svigerinnen hadde uttalt seg. Alle kjekke mennesker med vidt forskjellige meninger og erfaringer *hahaha*


Da vi begynte denne affæren, googlet vi ordene blue bedroom, og tenk: på første, av tusenvis av sider, dukket dette bildet opp. Dette er hva vi ønsket oss.
Om det er slik det blir skal jeg ikke røpe nå, men heller komme tilbake til om - forhåpentligvis - ikke så altfor lenge.


Dette bildet er tatt 24. februar i 2008. Sånne syn kan vi bare drømme om i år - ser vi ut vinduet i dag får vi assosiasjoner til Vikafjellet.

God helg, folkens! Mannen og jeg koser oss hjemme alene i kveld - barna er på fjellet med besteforeldrene.
Vi skal slange oss på sofaen og drikke rødvin, surfe på nettet fra hver vår laptop og se den meget gode norske filmen Upperdog. Etterpå skal vi sjangle i seng og sove til vi våkner av oss selv i morgen. Jeg kan ikke huske sist...

4 kommentarer:

Hellig Lykke sa...

Gratulerer med et nesten ferdig soverom.
Og er det ikke deilig å ha barnefri og sove så lenge man vil?
God helg og god vinterferie :-)

nefertiti sa...

Det er fantastisk ;-)

Like så!

Mathildes Eden sa...

Kreaturene på fjellet, vin i glasset og OL på TV- kos dere heftig; og med det nye soverommet i sikte....... og forresten ikke hør på nabokjerringen!

nefertiti sa...

Takk så meget.
Nå er gullungene på plass igjen og vi koser oss i sofakroken.
Stuen er nesten tilbake til normalen, vi har jobbet litt i dag.
Du må komme bort i morgen og se hva vi endte opp med :-)