søndag 13. desember 2009

3. søndag i advent


3. søndag i advent, og vi har hatt en deilig dag. Ikke bare en deilig dag, egentlig, hele helgen har vært deilig.
Det begynte på fredag med julebord for de store. Mannen med sin jobb, jeg med min (en av de) jobb. Jeg skulle egentlig ha på meg den blå kjolen jeg kjøpte i Spania i sommer, men o lykke! den var blitt altfor stor ;-)
Ergo måtte min gode venninne, som er gammel makeup-artist og stylingekspert, opp på loftet sitt og finne noe jeg kunne låne, og hva annet kommer hun ned med enn en sort haute couture-kjole kjøpt i Milano. Jeg har aldri noen gang fått så mye skryt for et antrekk - lever lenge og vel på den opplevelsen! Tusen takk MiS.


Lørdag fikk vi unna litt jule-shopping, fikk pinnekjøttet i hus og gikk samtidig til inkjøp av fersk torsk og fire kjempestore krabbeklør.
Vi dekket et flott bord med hvit duk, linservietter og levende lys, inviterte nabokjerringen på middagsbesøk og nøt et måltid langt utover det jeg hadde trodd var mulig å få til sånn helt på sparket.
For ikke bare kom hun, hun hadde i tillegg med seg dessert - pærer med en nydelig sabayonne - og som om ikke det var nok, tryllet hun frem en forrett av krabbeklørne som jeg aldri kommer til å glemme! Enda en gang, takk MiS.

I dag har vi vært på julekonsert i kirken med minstejentens musikk-korps, koret Skrik og et par solister på trompet. Vakkert!

Nå kan mandagen bare komme, jeg har fått ladet skikkelig opp :-)

Lurer på om jeg må iføre meg den kjolen en gang til, og ta et bilde før jeg leverer den til rens...

2 kommentarer:

TurboLotte sa...

Jøsses meg. Deilig når ting klaffer, ikke sant?

Elisa sa...

Åå, eg lengtar etter å gå med fine kjolar igjen, men det blir nok ei stund til enno... Ta bilde!