søndag 18. mars 2012

Ut på tur - with a twist of lime

Tenk, det minste Gullebarnet har blitt 12 år! Helt utrolig spør du meg. Hvor blir de av, alle årene?
Dagen i dag, som rant med stor sol og nærmest vindstille, ble tilbrakt på tur 'i Kvarven' sammen med mann og barn og tante og onkel. Etter noe som kjennes som uendelige evigheter med regn og blest, var det nærmest selvsagt å slippe alle andre planer, og bare komme seg UT. Full klaff med fridag OG fint vær!! O lykke :-)

Med i sekken hadde vi det som egentlig skulle være kveldskos i går, nemlig ferske blåskjell. Matpakke kan være så mangt, og selv om målet for turen var de seks tusen år gamle ruinene etter en steinalderboplass, så behøver jo ikke nisten være forhistorisk av den grunn?!

Blåskjellene ble dampet i kokosmelk og løk, frisk koriander og lime. Det er første gang jeg lager blåskjell med kokos, og det var kjempegodt! Men kanskje var det spesielt godt siden måltidet ble tilberedt over bålet ute i Guds frie natur?!

Hipp hurra for bursdagsbarnet - det var nydelig i dag, akkurat sånn det var den dagen hun ble født :-)

1 kommentar:

Akeleiedamen sa...

så fantastisk! Min yngste blir også 12- i april...! Og det rare var at jeg satt hos henne her en kveld med akkurat de samme tankene som du hadde om din 12-åring. Hvor ble alle årene av..Og plutselig er de ute av redet. -Hjelp! :)