fredag 18. februar 2011

Bølgebilde

Jeg ønsket meg napoleonskake og en tur til bølgekraftverket i Øygarden til morsdagen i år - og det fikk jeg, gitt, begge deler :-)

Jeg må innrømme at det ikke var alle familiemedlemmene som frivillig ble med, men jeg kan love at vedkommende i ettertid var glad for tvangen hun ble utsatt for. Ikke sant, Storeflinkejenten min ... ?

Det er selveste Nordsjøen som ligger der ute og lurer - England neste, liksom - og nå ser det kanskje smult ut, men dette var en meget vakker vinterdag, til tross for at det var overskyet.

Nå skal jeg ikke gå i detaljer, men jeg mener prosjektet hører 1980-årene til. Dobbeltsøylen du ser på bildet her var en gangbro ... en gang.


Forfallet møter områdets besøkende på lang avstand. Etterhvert som man nærmer seg begivenhetenes sentrum, dukker det stadig opp gjenstander, som alle røper at noe gikk galt.


Metallet holdt ikke mot naturens nådeløse krefter. Overalt ligger det rustne, forvrengte deler som vitner om at installasjonene ikke holdt mål.

... målerne sprengtes ...

... menneskene ble for små!

Alle bildene ble tatt i vindstille, så det var egentlig en litt kjedelig dag å dra på. Men fy søren, dette stedet i full storm må være et djevelsk skue!

7 kommentarer:

Mathildes Eden sa...

Flott billedserie ! Husk at du kan få låne et fotostativ av meg....

nefertiti sa...

Takk, MiS, må lære meg å bruke det, ja :-)

Mariann sa...

Nei, det er ikke alt som går like bra.
Det siste bildet var kjempestilig.
Ha en fin helg!

RandiA sa...

Kjempeflotte bilder, nefertiti!

vimsa:) sa...

kjempe fine bilder:))

Rose-Marie sa...

Utrolig spennende bilder! ;-)

Britt Åse sa...

Det var en historie om noe jeg aldri har hørt om før. Og, det siste bildet er virkelig fint!