søndag 30. januar 2011

Gjenbruksfunn
Denne helgen har vi tilbrakt på landet hos Mamma. Vi reiste egentlig ut dit for å ta ned noen grantrær, som skal få æren av å holde oss varme neste vinter. Men lørdag etter frokost kom min yngste datter på at vi absolutt MÅTTE dra avgårde til gjenbruksbutikken på Knarvik, for hun manglet noen blader i Witch-samlingen sin, og hun visste at de hadde noen der.

Jeg var selvsagt svært uvillig til å dra, jeg mener, hva er vel en tur til gjenbruken, med alle de bøkene, lp-platene, gamle koppene, pannelokkene, pelskåpene og de titusen andre mer eller mindre interessante tingene, når alternativet er noen timer med hardt arbeid i regn og blæst på skauen ... ?

Datteren var imidlertid så påståelig, at jeg til slutt ga etter ;-)

Witch-blader fant vi dessverre ikke, men vi fikk oss en fin tur, og med meg hjem igjen hadde jeg et par bøker til jentene, en diktbok til min mann (som visst ikke lot til å gjøre opp for mitt fravær på skauen - og det forstår jeg jo, når jeg legger godviljen til) og de to avbildete godbitene til meg selv. Ja, og seks søte frokosttallerkener.

2 kommentarer:

Rose-Marie sa...

Heldige du! ;-) "Det synger i gresset" av Doris Lessing er en veldig sterk roman! Jeg likte den svært godt, selv om innholdet i historien nok var meget kontroversielt da boka kom ut på begynnelsen av 1950-tallet. "Mrs. Dalloway" har jeg lyst til å gjenlese i nærmeste fremtid. Lykke til med lesingen!

RandiA sa...

Og jeg som har denne liggende fortsatt...både i papir og lyd; en dag bør jeg se å få hørt den.