lørdag 8. januar 2011

Frøken Frost

Moseplassen ypper til konkurranse, og vi lar oss som vanlig rive med :-)

At noen passer på å holde oss i vigør, er noe man setter pris på. Det er ikke til å legge skjul på at både hverdag og høytid av og til er så travel, at bloggen må finne seg i å bli litt neglisjert; da er det fint at noen utfordrer en til å 'komme seg på bena igjen', for å si det slik.

Å bli trigget til å ta kamera med seg, og komme seg ut dørene bare for å gjøre noe så unyttig som å ta bilde av 'frost', er egentlig veldig godt. Så takk for det, Anne!!



Her er min kandidat: Frøken Iskalde Rose. Jeg tyter og maser, så snart jeg får en sjans, om det nye kameraet mitt. Men faktum er, at jeg ikke skjønner bæret av hele greia ... Heldigvis har jeg en flink, snill og tålmodig nabokjerring, som stadig bringer meg nærmere det å se lyset.

Englefrost og Den Iskalde Rose ble foreviget i romjulen. Da hadde nabokjerringen og jeg en fotoseanse i forbindelse med 'ut å lufte vetet' :-D

... det er Den Iskalde Rose som er med og konkurrerer, men Englefrost er jo vakker, han også, ikke sant?

2 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

åå, *klem*
Så flott at du ble med denne gangen også! En vakker dag skal jeg lage oversikt over hvem som har vært med flest ganger, og jeg tror du ligger helt i toppskiktet :D
Herlig med slike frysetørrede roser!

Mathildes Eden sa...

Flinkejenten:-

Hilsen nabokjerringen