mandag 26. juli 2010

Litt til

Jeg klarer visst ikke å gjøre meg helt ferdig med årets ferie. Det er så mange gode minner som stadig vekk dukker opp :-)

I en bukt utenfor øyen Kimolos lå vi på svai i et par dager. Her kunne vi snorkle inn i små grotter. Det er ikke så mye liv å se under vann i Hellas, men spennende allikevel.

Folegandros er den mest ugjestmildt utseende øy man kan tenke seg - på avstand ... men når man kommer opp i byen er det nesten så en ikke kan tro sine egne øyne, så vakkert er det der. Dit kan du trygt reise på romantisk ferie!!

Da vi var på Kea leide vi mopeder og kjørte på oppdagelsesferd. Etter at min mann lokket meg til å kjøre nedover i gamlebyen i gater som var så smale at man kunne ta i husveggene på begge sider, og der det var så bratt at det kjentes ut som datteren på bagasjebrettet skulle komme over skulderen min, måtte han godgjøre meg med ferieturens beste måltid. Som blant annet disse olivenene var en del av.

5 kommentarer:

smgj sa...

Jeg er rett og slett grønn av misunnelse. Høres ut som en deilig tur.

PS - får ikke lagt inn kommentar hos deg via OPENID heller.

TurboLotte sa...

Ser helt herlig ut!!

RandiA sa...

Så flott, nefertiti....fint med slike bilder og minner gjennom mørk og kald norsk høst og vinter.

Akeleiedamen sa...

Vi har nesten bestemt oss for Hellas neste sommer. Blir enda mer sikker nå. Jeg er amykippers på bokelskere, by the way-;)

nefertiti sa...

All grunn til å være misunnelig, ja ;-)

(ang OpenId, så aner jeg ikke hvorfor)