tirsdag 18. august 2009

Det verste


Det som nesten er det verste med at ferien er over, er at all den gode lesetiden som ved et trylleslag blir borte.

I ferien leste jeg seks romaner (Den trettende fortelling, Pan, Engler og Demoner, Eg elska ho, Pinnsvinets eleganse og Death in the Afternoon); etter at vi nå har inntatt hverdagen igjen, har jeg ikke hatt tid til å lese en halv side.

Ja, ja, vi får håpe ting går seg til. Kanskje jeg må skjære ned på nettsurfetiden for å få tid tilå lese alt som leses bør?

Skrekk og gru...

5 kommentarer:

Harryford sa...

Nei hverdagene skulle hatt dobbel lengde mellom 18 og 23!

Ser det ligger 4 stk store - men "lette" bøker ved siden av sengen her - de har visst blitt pløyd gennom bare siste 2 - 3 ukene! Den mest gripende av de var Richard Yates "Revolutinary Road" . . . satt hele tiden og tenkte at slike tanker-holdninger-livsløp gjelder ikke jeg meg - ikke ikke ikke - muligens - gjelder jo meg dette - nei - skjerp deg!!!

Er visst filmatisert, men det blir neppe det samme!

nefertiti sa...

Bok på kino blir sjelden det samme.

Det verste eksempelet for mitt vedkommende, var Kjærlighet i koleraens tid; en stor bok, ødelagt av en eller annen filmmaker.

Så spørs det om man skal lese bøkene først og gjøre oss opp vår egen mening, eller om vi skal se filmen først og så se for oss Hollywoods ansikter når vi leser...

Ellers har jeg ført Revolutionary Road opp på leselisten.
:-)

Monsei sa...

Jeg kunne godt tenkt meg å lese boken Revolutionary Road.Vil tro den boken gjør noe med tankene dine, ja. Jeg har nettopp sett filmen. Den har jeg, om du vil se den en dag:-)Tror faktisk du har rett i det å "se" ansiktene i boken. Leonardo og Kate spiller veldig bra i filmen.

TurboLotte sa...

Hmmm ja kjenner til det. Jeg har prøvd lenge å få lest "Menn som hater kvinner" men du vet.. sent på kvelden når man endelig er seng så blir det ikke mange sidene før en sovner.. he-he.

nefertiti sa...

Lotte - man sovner ikke når man leser Menn som hater... den er altfor spennende til det! ;-)

Mona - låner den gjerne, men jeg tror jeg foretrekker å lese boken først...?