torsdag 9. april 2009

Tid

Nå i disse påsketider går det jo an å få gjort ting som man aldri ellers har tid til - som å finne ut hvordan bildene på mobilen skal klare å komme seg inn på pc-en, og ikke minst hvordan de skal klare å komme seg inn i samme mappe som allle de andre bildene befinner seg i.
Den veien har mine mobilbilder endelig klart å finne ;-)

Her er et lite knippe av bildene jeg tok i løpet av 2008. Det var ikke så mange som var brukende, kameraet i den telefonen er ikke noe særlig å skryte av...

Her står Mamma på Liljekonvallhaugen og ser utover det lille, nyinnkjøpte riket sitt.

Og her finner hun en firkløver. Det betyr nok at hun har gjort et godt kjøp.
Og det tror jeg på - for allerede er det mange som har tilbrakt mer enn én lykkelig dag på besøk hos henne.

Her har vi besøk av storebror og kusinemor fra Finnmarken. Jeg tror ikke størrelsen på fisken vi tok var imponerende, men de glemmer nok ikke valg av fiskeskjær og heller ikke ilandstigningsprosedyren, vil jeg tro *haha*Her er de to gullebarna mine, lykkelig over å ha fast og tørr grunn under føttene igjen.

*Vi dro ut en stille sommerkveld for å fiske. Da vi kom til et lite skjær (det siste før England) fant vi ut at vi skulle gå i land - det var ikke noe lurt! Dønningene vokste så fort at lagunen som så så koselig ut, med ett var blitt et undervannsskjær...
Etter en liten kamp med naturkreftene, tårene var tørket og alle var kommet opp igjen i båten, avsluttet vi den fine sommerkvelden med å grille fisk og pølser - innaskjærs.
*

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Ja da har du funnet ut mye mer enn meg!! Jeg har kabel og greier men skjønner ikke bæret alikevel.

Men de bildene var jo kjempefine da!

MOLLY sa...

OMG...jammen godt jeg har plassert meg langt inni skogen, på trygg grunn...nåja, den er nå aldri trygg;)

Filmen er nok ekstra god med et glass rødvin til:) Bare ha tørkerullen klar...Ja, dette ville vært veldig unaturlig for noen år siden: blogge kl. 08.00 om morgenen!!!! hahahahaha:)

nefertiti sa...

Ja, sinnsykt merkelig *haha*