fredag 27. mars 2009

Om ikke annetJeg har akkurat lest ferdig Jan Kjærstads roman Homo falsus eller Det perfekte mord. Jeg må nok innrømme at den ikke falt like godt i smak som trilogien om Jonas Wergeland gjorde, eller Tegn til kjærlighet, men...

...men om ikke annet, så klarte den i alle fall å få meg til å snuble inn på Play.com og kjøpe en samleDVD med gamle Greta Garbo-filmer.(Mata Hari, Queen Christina, Anna Karenina, Camille, Ninochka).Og med det samme jeg var i gang, så snopte jeg meg like godt en med Audrey Hepburn. (Breakfast at Tiffany's, Roman Holiday,Paris when it sizzles, Sabrina, Funny Face).Litt feil årstid kanskje, med tanke på at vi går (forhåpentlig) en lys vår i møte, men nå kommer jo filmene til å forbli i mitt eie, slik at jeg selv kan velge når jeg vil se dem.
Jeg tror ikke hagen kommer til å lide for at jeg har gått til denne anskaffelsen, for å si det sånn. Hverken Greta eller Audrey har sjanse mot Grace, mrs John Laing, Pat Austin eller Constance Spry når vårsol i bakkane blenker ;-)

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Innom og ønsker deg en riktig god helg :) Og noterer meg noen boktips ;)