søndag 22. mars 2009

Noen bilderDenne uken og helgen har gått i ett med jobb, henting og bringing av barn, bursdagsfeiringer, hagevisitter og -møter, kinobesøk, nabobesøk... det er så man kan bli rent svett bare ved tanken.

Så derfor har dagen i dag blitt tilbragt i all mulig stillhet. Vi har ikke gjort noen ting fornuftig. Bare tuslet rundt i nattkjolen, sett film, lest litt i en bok og sett på at det har regnet der ute i verden. (Jaja, ikke mannen da selvfølgelig, han har vært på trening).

...og fått tid til å legge inn noen bilder fra forrige helg, som ble tilbragt sammen med Mamma på landet.

Her er blandt annet beviset på at det virkelig er vår. Noen sier at det er tidlig for hoggormen å stå opp midt i mars. Jeg vet ikke. Det er første gang jeg ser en hoggorm siden jeg gikk i tredje klasse på barneskolen.2 kommentarer:

solfrid sa...

To flotte bilder, selv om jeg skvetter litt av hoggormbildet. Kjukesopp det heter?
Her har vi også tusla i joggebukse og pyjamas. Ikke har vi vært noe særlig tøffe, kun surra rundt. Nå er det kvelden og atter en mandag med ei hektisk uke.

Charlotte sa...

Næ så stilig! Jeg må innrømme at jeg aldri har sett en hoggorm i levende live. Sikkert fordi jeg ikke fikk briller før jeg gikk i 5 klasse. Ha-ha!