fredag 2. januar 2009

Vær så snill...

Nå er det snart en måned siden min mann hadde sin siste arbeidsdag i sin forrige jobb. En måned har han gått her hjemme og hatt tid til alle mulige saker og ting. Han hadde store planer for hva han skulle bruke denne tiden til, men du vet hvordan det er...
Det er de som har mest å gjøre som får ting gjort. I det øyeblikket du har god tid - for eksempel tretti blanke dager å forsyne deg av - da forsvinner tiden som tørr sand mellom hendene på deg.
En del har han jo fått gjort. Feiret jul og nyttår blant annet. Og hatt store flotte selskaper, den skal han ha ;-)

Nå skal det ikke slåes under en stol at julemåneden vel er litt spesiell, så jeg har forsåvidt også forståelse for at det ble som det ble. Men nå har visst fyren begynt å bli litt lei av å gjøre ingenting, selv også. For han sitter i dette øyeblikk og legger inn i Excel hvor mange tomatsupper han kjøpte i dag og hvilken fabrikant den kom fra.
Puh! Det skal bli godt å få ham i jobb igjen, og nå er det heldigvis bare to dager igjen så er han atter i full sving.

Og godt er det. Så kanskje jeg kan få gjort noe etterhvert i det minste.

4 kommentarer:

Charlotte sa...

Hi-hi...

Anonym sa...

Hahaha! det var systematikken sin !

Harryford sa...

Ser man det! - og jeg som bare skulle ønske deg Godt Nytt år! Nåja, det sto jo "min mann" og ikke "menn" denne gangen ;-) så jeg ønsker deg et helhjertet Riktig Godt Nytt år!

Selv har jeg gått og slengt i 2 måneder nå, men her er fruen strålende fornøyd - for lite! Hun er ikke godt vant! :-)

nefertiti sa...

Joda, det har vært koselig å ha ham hjemme, det er ikke det ;-)

Men alle rutiner og vante dagligdagse gjøremål kommer jo helt ut å kjøre *haha*

Jeg tror han ser frem til å komme i gang selv, også - og å få såpass å gjøre at han slipper å legge inn antall melkekartonger og suppeposer så veldig mye lenger.

På den annen side så er vi jo nå på riktig side av nyttår, så det kan jo hende at han kunne fått svingt seg i hagen i stedet for i Excel...